Kom jij naar onze Seizoenspresentatie op 17 mei?

Het nieuwe theaterseizoen staat weer voor de deur! Nog even geduld en dan kun jij alle nieuwe theatervoorstellingen bekijken en daarna boeken via onze website. We hebben er heel veel zin in om alle nieuwe cabaret-, muziek-, dans- en toneelvoorstellingen met je te gaan delen… Op 7 mei gaat de kaartverkoop van het nieuwe seizoen live - en op 17 mei kun je tijdens onze Seizoenspresentatie genieten van een feestelijk voorproefje. Ben jij erbij?!

Nieuw programma online

Het nieuwe programma is helemaal rond - en op dit moment zijn wij alles aan het regelen om ervoor te zorgen dat jij straks zonder moeite jouw tickets kunt bestellen. Vanaf dinsdag 7 mei kun je jouw slag slaan en jouw theaterbezoeken voor 2024/2025 gaan inplannen! Zet de volgende data alvast in jouw agenda, want we verwachten dat sommige voorstellingen snel zullen uitverkopen!

  • Dinsdag 7 mei - Start verkoop theaterseizoen 24/25 en brochure beschikbaar om opgehaald te worden
  • Vrijdag 17 mei - Seizoenspresentatie in Theater Koningshof, aanvang 20.15 uur

Seizoenspresentatie

Het nieuwe theaterseizoen 2024/2025 wordt dit seizoen natuurlijk weer op een feestelijke wijze gepresenteerd met previews, ontmoetingen en beelden van wat je kunt verwachten. We gaan er weer een groot feest van maken! Kom jij ook?! Meld je via deze link (gratis) aan voor een plekje in de zaal!

En psst, wil jij straks op je gemak door ons gloednieuwe programmaboekje heen kunnen bladeren? We bezorgen 'm graag bij jou thuis! Klik hier om de brochure te bestellen.

Wij hebben er zin in!

We hopen dat jij, net als wij, weer heel veel zin hebt in een nieuw theaterseizoen. Wij zijn in ieder geval heel blij met en trots op ons nieuwe programma. We hopen je na de zomer natuurlijk weer te mogen verwelkomen in ons mooie theater! En kun je niet wachten om weer in zo’n fijne, zachte theaterstoel te zitten? Kijk dan even op https://www.theaterkoningshof.nl/agenda, want ook in het staartje van het huidige theaterseizoen zitten nog mooie voorstellingen die je moet komen bekijken.

Tot snel in Theater Koningshof!