wo 7 okt ’20 20:00 - 22:00

A star is born

Cinema Konings hof
7 okt ’20
20:00 - 22:00

  Woensdag 7 oktober Cinema Koningshof A star is born 

A Star is born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga).

De twee krijgen een liefdesverhouding en jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Een eerste hoofdrol in een grote speelfilm voor Lady Gaga. Viervoudig Oscar genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) maakt tevens zijn debuut als regisseur.

Naast haar rol als Ally, schreef Lady Gaga – eerder bekroond met een Oscar voor haar nummer ‘Til it Happens to you’ uit Hunting Ground – een aantal nieuwe nummers voor de film, welke ze ook ten gehore brengt in de film. Ook Andrew Dice Clav en Sam Elliot maken deel uit van de cast in de rollen van Lorenzo en Bobby.

Voorafgaand aan de avond is er boven op het terras 'Terras van de Ontmoeting' waaraan kan worden deelgenomen.

De zitplaatsen bij de de bestelkeuze van de voorstelling zijn ongeplaceerd. Jouw stoel en rij wordt voorafgaand aan de voorstelling door de gastheer/gastvrouw toegewezen. Dit in verband met de Coronamaatregelen en de 1,5 meter die wij in acht nemen. Dit betekent dat de rij- en stoelnummer die je kiest op het zaalplan in het bestelmenu, niet overeenkomt met de daadwerkelijke stoel of rij tijdens de voorstelling. Jouw wensen kun je voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de gastheer/gastvrouw. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij de placering. Bedankt voor je begrip!