zo 31 okt ’21 12:00 - 16:00

Ernst en Bobbie weten het niet meer (4+)

Ernst, Bobbie en de rest
31 okt ’21
Vanaf 12:00

De grootste en populairste kinderhelden van Nederland komen dit seizoen terug met een nieuwe meedoe- en meezingvoorstelling voor het hele gezin.

In het nieuwe avontuur doen Ernst en Bobbie mee aan heel bijzondere wedstrijd met als hoofdprijs: een droomvakantie. Wonder boven wonder winnen ze deze wedstrijd, maar aan uitrusten op vakantie komen ze helaas niet toe. Alles gaat namelijk mis en via een tropisch strand komt het duo terecht in Amerika. Zullen ze dit avontuur toch tot een goed einde kunnen brengen? Natuurlijk komen alle bekende Ernst en Bobbie-hits weer aan bod. 

De zitplaatsen bij de de bestelkeuze van de voorstelling zijn ongeplaceerd. Jouw stoel en rij wordt voorafgaand aan de voorstelling door de gastheer/gastvrouw toegewezen. Dit in verband met de Coronamaatregelen en de 1,5 meter die wij in acht nemen. Dit betekent dat de rij- en stoelnummer die je kiest op het zaalplan in het bestelmenu, niet overeenkomt met de daadwerkelijke stoel of rij tijdens de voorstelling. Jouw wensen kun je voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de gastheer/gastvrouw. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij de placering. Bedankt voor je begrip!

Credits

Oorspronkelijk script: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende
Liedteksten: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende
Muziek: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende
Regie: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende