za 6 mrt ’21 19:00 en 21:00
TRY-OUT

Renée Doet De Dames

Renée van Wegberg
6 mrt ’21
19:00 en 21:00

Na haar door pers en publiek geprezen soloprogramma ‘List, Shaffy & Piaf’ brengt Musical Award Winnaar (2018 & 2020) Renée van Wegberg ditmaal een ode aan Nederlandse zangeressen met ‘Renée Doet De Dames’.  

Het hart op tafel. Dat is de uitdaging die Renée van Wegberg zich in haar zoektocht naar liedjes van Nederlandse zangeressen ten doel stelt. In bekende en onbekende Nederlandse parels vindt ze haar eigen emoties en muzikale herkenning. Nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen en pop en rock diva’s als Anouk, Ilse de Lange en Trijntje Oosterhuis dienen zich aan. Uiteraard zal ook Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical, niet ontbreken.

Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen maakt ze zich de liedjes eigen en brengt ze samen met haar band een avond waarin het leven in mooie en moeilijke tijden wordt bezongen. Een indrukwekkend theaterconcert, met humor, kwetsbaarheid, veel liefde voor muziek en zoals gezegd: Het hart op tafel! 

Voorafgaand en na afloop aan/van de avond is er boven op het terras 'Terras van de Ontmoeting' waaraan kan worden deelgenomen.

De zitplaatsen bij de de bestelkeuze van de voorstelling zijn ongeplaceerd. Jouw stoel en rij wordt voorafgaand aan de voorstelling door de gastheer/gastvrouw toegewezen. Dit in verband met de Coronamaatregelen en de 1,5 meter die wij in acht nemen. Dit betekent dat de rij- en stoelnummer die je kiest op het zaalplan in het bestelmenu, niet overeenkomt met de daadwerkelijke stoel of rij tijdens de voorstelling. Jouw wensen kun je voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de gastheer/gastvrouw. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij de placering. Bedankt voor je begrip!

Credits

Regie: Joep Onderdelinden 
Muzikanten: Renée van Wegberg (zang), Berry Janssen (musical director, bas, zang), Ivo Schols (piano, toetsen, zang), Michiel Stekelenburg (gitaar, zang), Arthur Lijten (drums, percussie), N.o.t.k. (multi-instrumentalist)