EigenLabel.nl

Evergreen Top 1000 Live

Evergreen Top 1000 Live Band en Arnold Mühren
Nadere informatie volgt over verplaatsing of evt. annulering
vr 4 feb ’22 20:15 - 22:00
4 feb ’22
20:15 - 22:00
  • 4 feb ’22
    20:15 - 22:00
    Theaterzaal de Uiver

Een avond met de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen van Arnold Mühren.

Een heerlijk nostalgische avond, tjokvol met prachtige evergreens. Wie kent ze niet… Het Dorp van Wim Sonneveld, Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder van Ramses Shaffy, maar ook Nights In White Satinvan The Moody Blues en uiteraard liedjes van The Beatles, Tom Jones, André Hazes, ABBA, Bee Gees en Elvis Presley. Stuk voor stuk klassiekers die direct dat gevoel bij je eerste kus op het schoolfeest, die eindeloze zomer in het zwembad of die ijskoude winter op de schaatsen oproepen.

Evergreen Top 1000 Live is een avond met de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen van Arnold Mühren, topproducer en bassist van de legendarische band The Cats. De Volendamse formatie Evergreen Top 1000 Live speelt de hits van toen.  

Voorafgaand aan de Evergreen Top 1000 Live staat Maria Jose Sobral in ons foyerprogramma. Vanaf 19.00 uur kun je genieten van het diverse repertoire van Maria. Van meeslepende dramatisce nummers tot up-tempo en theatrale songs, alles komt voorbij. Kom dus gezellig wat eerder naar de Evergreen Top 1000 Live en geniet onder het genot van een drankje van de eigenzinnige en expressieve sound van Maria Jose Sobral! 

Credits

Script: Arnold Mühren en Leoni Jansen
Regie: Leoni Jansen 
Verhalen: Arnold Mühren
Zang: Simon Stein 
Zang/gitaar: Martine Bond
Gitaar: Nico Stein 
Toetsen: Sebastiaan Mol
Bas: Jan Sombroek
Drums: Cees Zwarthoed