Hélène Wiesenhaan
vr 12 feb ’21 20:15 - 22:00

Nee, we zijn geen boyband

Knock Out Comedy Crew
12 feb ’21
20:15 - 22:00
  • 12 feb ’21
    20:15 - 22:00
    Theaterzaal de Uiver

Een avond echte stand-up comedy met de comedians van Knock Out Comedy Crew in Theater Schuurkerk.

Op het eerste gezicht lijkt het ‘n boyband, maar hier zit geen sluwe manager achter. Deze mannen ontmoetten elkaar backstage tijdens comedyshows en ze raakten bevriend. Zes totaal verschillende types die zonder stand up comedy elkaar nooit hadden ontmoet.

Jarenlang organiseerden ze hun eigen shows in Amsterdam en nu gaan ze samen het land in. Een avond echte stand-up comedy met de comedians van Knock Out Comedy Crew, aangevuld met bevriende, bekende, maar soms ook volslagen onbekende, talentvolle comedians.

Knock Out Comedy Crew
Zes stand up comedians organiseerden jarenlang try-out avonden in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren legendarische avonden, waardoor ook vele bekende comedians graag naar de "De Kleinste Comedy Club van Nederland" kwamen om nieuw materiaal te testen. Na 4 jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren te stoppen, zo konden ze zich weer op hun individuele carrières focussen. Er was echter een bijzondere vriendschap ontstaan tussen deze zes totaal verschillende comedians, dus het is tijd voor de “Nee, we zijn geen boyband” tour, nu in theaters en poppodia.

De zitplaatsen bij de de bestelkeuze van de voorstelling zijn ongeplaceerd. Jouw stoel en rij wordt voorafgaand aan de voorstelling door de gastheer/gastvrouw toegewezen. Dit in verband met de Coronamaatregelen en de 1,5 meter die wij in acht nemen. Dit betekent dat de rij- en stoelnummer die je kiest op het zaalplan in het bestelmenu, niet overeenkomt met de daadwerkelijke stoel of rij tijdens de voorstelling. Jouw wensen kun je voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de gastheer/gastvrouw. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij de placering. Bedankt voor je begrip!