vr 27 aug ’21 10:00 - 11:00

André Het Astronautje (4+)

Klein Amsterdam Producties
27 aug ’21
10:00 - 11:00
  • 27 aug ’21
    10:00 - 11:00
    De Lepelaar

In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut en met onze mooie maar kwetsbare planeet.

Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

Het astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het astronautje. André
Kuipers is dit jaar tevens de schrijver van het prentenboek voor de Kinderboekenweek 2019. De boeken worden geïllustreerd door Natascha Stenvert. Deze voorstelling wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers.

Voor aanvang van deze superleuke kindervoorstelling is het Atrium omgetoverd tot een waar prentenboekjesfestival! Kom je vooraf genieten van alle leuke dingen in onze foyer voordat de voorstelling begint? Kom een half uurtje voor de voorstelling al superleuke activiteiten doen bij ons in het theater! We zien je graag!

Credits

Spel: Christian van Eijkelenburg
Regie: Albert Klein Kranenburg
Muziek: Daan van West