vr 5 jun ’20 20:30 - 22:30
VIRTUELE THEATERTOUR

Van Huis Uit

Ed Struijlaart
5 jun ’20
20:30 - 22:30
  • 5 jun ’20
    20:30 - 22:30
    Theaterzaal de Uiver
    Niet reserveerbaar

Singer/songwriter Ed Struijlaart probeert creatieve manieren te verzinnen om de Corona-crisis het hoofd te bieden en komt met de eerste virtuele theatertour ‘Van Huis Uit’. 

Struijlaart was één van de eerste Nederlandse muzikanten die live ging streamen vanuit zijn eigen huis. Deze Quarantaine Sessions leverde hem een hoop op. “Het heeft me best veel gebracht, ik heb er in totaal vier gedaan en deze sessies zijn inmiddels door duizenden mensen bekeken”, aldus Ed Struijlaart. De shows waren gratis te volgen via zijn kanalen op Youtube, Facebook en Twitter. De mensen konden een bedrag doneren door geld in zijn virtuele gitaarkoffer te gooien. “Het principe is ‘pay what you like’, mensen kunnen zélf bepalen wat ze het waard vinden. Op deze manier kunnen ook de mensen met een kleine beurs genieten van live muziek in deze rare tijden”. 

Volg de stream via Facebook of YouTube. Stuur Ed tijdens de livestream een spraakbericht op WhatsApp via 0682112502 of reageer in de chat! Doneren kan via Bunq en Paypal.