za 22 aug ’20 14:00 - 16:00

Concert Jong Talent

Koninklijk Conservatorium Den Haag
22 aug ’20
14:00 - 16:00
  • 22 aug ’20
    14:00 - 16:00
    Theaterzaal de Uiver

Vijf begaafde jonge violistenverbonden aan de jong talentenafdeling van het Koninklijk Conservatorium Den Haag spelen Vivaldi, Beethoven, Wieniawski tijdens een prachtig concert.

Vijf begaafde jonge violisten, allen verbonden aan de jong talentafdeling van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, en leerlingen van viooldocent Kerstin Hoelen, zullen op zaterdag 22 augustus een spetterend concert verzorgen in Theater Koningshof.
Ze zijn oude bekenden in Maassluis, want allemaal waren ze in de afgelopen jaren te horen in de inspirerende Maassluise Muziekweek, waar ze diverse prijzen in de wacht sleepten. 
Het is dan ook met groot plezier dat ze zich opnieuw in Maassluis zullen laten horen, in de aanloop naar de finale van het Prinses Christina Concours (Diana Fakour), het Koninklijk Concertgebouw Concours (Luca van der Waals) en Podium Witteman (Marcel Sutedja).
De jonge musici zullen samen met pianiste Natasja Douma werken van o.a. Vivaldi, Beethoven, Wieniawski, Szymanowski en Lalo ten gehore brengen, en het publiek met hun virtuoos vioolspel en aanstekelijk enthousiasme een onvergetelijke middag bezorgen!