zo 4 okt ’20 15:00 en 19:00

You can't stop the beat

Maassluise musicalproductie
4 okt ’20
15:00 en 19:00

Op speelse wijze wordt het publiek met zang, dans en spel meegenomen langs de leukste en mooiste musicalnummers. Hedendaagse liedjes uit bijvoorbeeld Frozen, Matilda en High School Musical komen voorbij, maar ook maakt het publiek kennis met toegankelijk materiaal van o.a. Sondheim, Andrew Lloyd Webber en Alan Menken.

Vijf jonge talenten uit Maassluis laten met You can’t stop the beat zien dat niets kan voorkomen dat hun hart blijft kloppen voor musical. Zelfs geen ellendig virus! Hun theaterlessen liggen stil, in grote producties spelen kan nu niet en de musicalkaartjes die ze hadden gekocht, moeten worden bewaard tot een later moment. Máár… hun theaterbloed kruipt waar het niet gaan kan! Christiaan, Eva, Lise, Bas en Rosemarie hebben hun stembanden gesmeerd en hun dansschoenen opgepoetst om te laten zien dat het musicalritme niet te stoppen is. Ze trakteren het publiek in Theater Koningshof op een vrolijke en toegankelijke familievoorstelling met een compilatie van bekende en minder bekende, maar aanstekelijke Nederlandstalige musicalnummers.
Geschikt voor iedereen vanaf circa 8 jaar.

Voorafgaand aan en na afloop van de middag/avond is er boven op het terras 'Terras van de Ontmoeting' waaraan kan worden deelgenomen.

De verkoop is gestart! Er zijn bij deze voorstelling speciale kinderzitplekken in de zaal bewerkstelligt waardoor kinderen met korting een kaartje kunnen kopen. Zij zitten naast elkaar op de eerste rijen. Wil je liever toch bij je ouders of familie zitten? Dan koop je een 'ik kom met zijn tweetjes' kaartje voor een volwassene en een kind. De zitplaatsen en rijen zijn ongeplaceerd. Je plaatsje wordt voor aanvang van de voorstelling aangewezen door een van onze gastvrouwen/heren. Dit in verband met de Coronamaatregelen.

De zitplaatsen bij de de bestelkeuze van de voorstelling zijn ongeplaceerd. Jouw stoel en rij wordt voorafgaand aan de voorstelling door de gastheer/gastvrouw toegewezen. Dit in verband met de Coronamaatregelen en de 1,5 meter die wij in acht nemen. Dit betekent dat de rij- en stoelnummer die je kiest op het zaalplan in het bestelmenu, niet overeenkomt met de daadwerkelijke stoel of rij tijdens de voorstelling. Jouw wensen kun je voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de gastheer/gastvrouw. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij de placering. Bedankt voor je begrip!