zo 27 jun ’21 15:00 en 19:00

You're the one that I want

Valentijnsvoorstelling
27 jun ’21
15:00 en 19:00

Op Valentijnsdag nodigen zes jonge talenten uit Maassluis en daarbuiten jou uit voor een date met hen!

Tijdens een afwisselende en toegankelijke voorstelling voor jong en oud komen songs over liefde voorbij uit uiteenlopende musicals en musicalfilms. Verwacht geen aaneenschakeling van tranentrekkende ballades waarbij het glazuur van je tanden springt, maar een vrolijke show vol grappige, swingende en vertederende Nederlandstalige nummers. 

Christiaan, Eva, Nino, Lise, Sven en Rosemarie beleven de liefde op zondag 20 juni en zondag 27  juni a.s. op hun eigen manier: zingend, dansend, acterend en misschien zelfs met een kusje...

Geschikt voor iedereen vanaf circa 10 jaar. 

De zitplaatsen bij de de bestelkeuze van de voorstelling zijn ongeplaceerd. Jouw stoel en rij wordt voorafgaand aan de voorstelling door de gastheer/gastvrouw toegewezen. Dit in verband met de Coronamaatregelen en de 1,5 meter die wij in acht nemen. Dit betekent dat de rij- en stoelnummer die je kiest op het zaalplan in het bestelmenu, niet overeenkomt met de daadwerkelijke stoel of rij tijdens de voorstelling. Jouw wensen kun je voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de gastheer/gastvrouw. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij de placering. Bedankt voor je begrip!