vr 26 feb ’21 20:00 - 21:30
Live stream

Lach op vrijdag

De beste cabaretiers en stand ups in jouw huiskamer
26 feb ’21
20:00 - 21:30
  • 26 feb ’21
    20:00 - 21:30
    Theaterzaal de Uiver

Pak de borrelnootjes, kaasplankje en jouw drankje er maar bij en maak je klaar voor een waanzinnig avondje lachen met de beste cabaretiers en stand-ups zo in jouw huiskamer, live vanuit Theater Koningshof.

Wouter Monden, Janneke Jager, Roel C. Verburg en Pieter Jouke treden vanavond voor jou op live vanuit Theater Koningshof met een mix  aan grappen, amusement, kostelijk vermaak en mooie en grappige liedjes uit theaterland. Deze stand-ups en cabaret-talent komen samen in een mooie cabaretavond live vanuit Theater Koningshof. Dat wordt genieten!

Het enige wat je hoeft te doen is op de button 'tickets' klikken voor een gratis aanmelding. De link van de live stream wordt voorafgaand aan het evenement aan je gemaild.

Wij begroeten je graag in de huiskamer van Theater Koningshof voor een Lach op vrijdag!

Programma

Pieter Jouke

Pieter Jouke schreef 3 boeken, rende 10 marathons, leerde de krijgskunst Krav Maga en verscheen regelmatig op televisie in o.a. Koppensnellers, CQC, Staat van Verwarring en Padoem Patsss. Daarnaast geeft Pieter Krav Maga workshops voor bedrijven, is hij dagvoorzitter, leidt hij debatten, brengt hij comedy op maat, samenvattende columns en presentaties. Hij maakt zich op voor zijn 6e solovoorstelling: Laars lappen. Pieter presenteert deze avond Lach op vrijdag!


"Briljante redeneringen over de liefde... Jouke weet op intelligente wijze de rijkdom van taal, de valstrikken en de dubbelzinnigheden prachtig uit te buiten. Woord Houden is een verrukkelijke exposé
Kester Freriks Theaterkrant ****


Pieter Jouke laat je luisteren, nadenken maar vooral veel lachen.
Jiska van Sprang 1erang.nl ****

Wouter Monden

Toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter was te zien bij The Comedy Factory op RTL4, te horen in de Q-Musicals van Q-Music Nederland, speelt regelmatig bij Club Haug & Comedy Cafe Amsterdam en schreef o.a. mee aan Dit Was Het Nieuws en de Comedy Central Roast van Johnny de Mol. Ook is hij vanaf het eerste seizoen de publieksopwarmer van Zondag met Lubach en is hij sinds begin 2021 wekelijks te horen op KINK met zijn radiocolumn.

Janneke Jager

Haar wieg stond in Noord- Groningen, waar de buren zo ver weg woonden dat ze vanzelf al vroeg begon met herrie maken om gehoord te worden. Janneke Jager bekijkt de wereld met een brutale blik en ze vertelt en zingt hierover met een ontluisterende opmerkzaamheid. Janneke overdrijft graag een beetje. Af en toe kan ze je tot tranen toe ontroeren. Janneke speelde op zeer uiteenlopende podia door het hele land, van kleine theaters op de Waddeneilanden tot aan uitverkochte voorstellingen in een circustent. Janneke doet dat “wervelend en gretig”, aldus Jacques d’Ancona. Menig Groninger raakte ze in het hart met haar ode aan deze stad, waarvan de muziek werd geschreven door songfestivalwinnaar Duncan Laurence – waardoor het lied in één klap ‘viral’ ging. Voor de oplettende kijker: Janneke was al te zien en te beluisteren tijdens haar optreden bij Theater Koningshof 'Theater aan je deur'.

Roel C. Verburg

Op TV was Roel C. Verburg te zien bij Tatatataal, Kopspijkers, Comedy Explosion, Comedyclub Katendrecht en Padoem Patsss; op de radio was hij elke vrijdagochtend live te horen bij Jeroen van Inkel, eerst op Radio Veronica, later op NPO Radio 5. Daarnaast speelde hij ook op festivals als Concert At The Sea, Lowlands en de Zwarte Cross en is hij tevens één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam. Muziek en een lach!