di 10 aug ’21 - di 24 aug ’21
Zomerprogramma 2021

Golden Oldies (55+) (try-out)

Koken, eten & optredens
10 aug ’21
-
24 aug ’21

Golden Oldies Café combineert de smaak van vroeger met het cultureel & culinaire aanbod van nu.

Voor iedereen (55+) die houdt van herinneringen, maar ook nieuwsgierig is naar nieuwe zaken.

Tijdens het samen eten rond 18.00 uur in het Atrium van het theater of bij mooi weer buiten, wordt een doorlopend programma aangeboden, waarbij de nadruk ligt op afwisseling en verrassing. 

 

Na een geslaagd debuut van het Golden Oldies Café is er op 10 augustus een tweede editie in de vakantie try-out trilogie. Een onverwacht uitverkocht huis, samen met het gevoel van ‘we mogen weer’ na de lockdown en het feit dat het de eerste editie betrof, maakte dat het e.e.a. niet vlekkeloos maar zeker zeer geslaagd kan worden genoemd.

We stomen door naar de tweede editie van het Golden Oldies Café op dinsdag 10 augustus 2021. In onze culinaire reis rondom de Middellandse Zee komen we op de Balkan, in Griekenland en Turkije. De gerechten die op het menu staan komen uit deze landen.

 

We ontvangen een zeer speciale gast, stadgenoot Robert de Gunst. Hij gebruikt zijn ervaring voor de hospitality business om anderen te enthousiasmeren voor het vak. Duizenden (oud) hotelschool studenten zijn getuige geweest van zijn gepassioneerde manier van les geven. Hij is een horecaman in hart en nieren. Een kleine greep uit zijn CV laat ons het volgende zien.

●        Op z’n 22ste, jongste chef-de-rang in een 2-sterrenrestaurant;

●        Veel gevraagd jurylid voor verschillende culinaire evenementen, o.a. Leiden Culinaire en de Beste Terrassen test van AD Den Haag;

●        Culinaire columnist voor verschillende vakbladen o.a.: Haagsche Nieuwsblad, Mâitre, Annoncée;

●        Medewerker TV Programma Herman den Blijker;

●        Oud ‘oproep lakei’ – Koninklijk Huis;

●        Lid van Societé des Maitres d’Hôtel

●        Medeoprichter Cees Helder Academie.

 

Met zo’n staat van dienst is het bijna ondenkbaar dat de tweede editie zal mislukken. We zijn hierbij natuurlijk wel afhankelijk van de participatie van de gasten. Het zelf draaien van de organisatie en de uitvoering hiervan is en blijft een doel. De eerste keer was de opdracht voor de gasten het meenemen van een voorwerp met een verhaal. De opdracht voor de editie van 10 augustus is: neem een afbeelding met een verhaal mee. Dit mag een foto, schilderij, krantenknipsel, poster of welke afbeelding dan ook zijn.

De zomeractiviteiten worden gesponsord door: 

Fonds Schiedam Vlaardingen 

Deltaport Donatiefonds

De Groot Fonds

Stichting RCOAK

Fonds Sluyterman van Loo

Oranje Fonds

Stichting Elise Mathilde Fonds

Stichting Zonnige Jeugd

X- Cube