Ladies Night - Soup & Movie

Cinema Koningshof
wo 22 feb ’23 18:30 - 23:00
22 feb ’23
18:30 - 23:00

Het is weer tijd voor een nieuwe Ladies Night! Op 22 februari 2023 kun je genieten van deze gezellige Soup & Movie special.

Geheel in winters thema kun je deze Ladies Night komen genieten van twee overheerlijke, winterse soepen. Na de soep gaan we met zijn allen de filmzaal in voor Soof 3! Deze editie wordt er ook weer een loterij georganiseerd. Kortom: hier wil je bij zijn! Het programa is als volgt: 

  • 18.00 uur - Inloop
  • 18.30 uur - Aanvang soepen
  • 20.00 uur - Aanvang film

Let op: de ticketprijs is inclusief soep, maar exclusief drankjes! Drankjes dien je tijdens de Ladies Night dus zelf aan de bar te kopen. 

Over de film

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt goed en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen.

Maar dan krijgt Soof slecht nieuws. Op hetzelfde moment komt Sascha thuis met haar verloofde. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan als dé ideale gelegenheid om haar kop in het zand te steken. Soof zal moeten leren om hulp te accepteren, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt. 

Let op: de verwachte eindtijd is 22.00 uur. De avond kan uitlopen, dus houd hier rekening mee! 

 

Credits film

Regie

Anne de Clercq

 

Acteurs

Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Roos Dickmann

 

Genre

Humor


Lengte

111 minuten

 

Leeftijd

12+

 

Jaar:

2022