Feestelijk Slotconcert

Nieuw Talent Orkest Maassluis
zo 5 feb ’23 13:30 - 15:30
5 feb ’23
13:30 - 15:30
  • 5 feb ’23
    13:30 - 15:30
    Theaterzaal de Uiver
    Gratis inloop

Het Nieuw Talent Orkest Maassluis geeft op zondag 5 februari 13.30 uur een afsluitend concert bij ons in het theater! 

6 november vorig jaar begon een enthousiaste groep mensen een nieuw avontuur. Zij gingen de uitgdaging aan om een muziekinstrument naar keuze te leren bespelen. Tien keer repeteerden zij - en vanuit die repetities ontstond een heel leuke groep muzikanten. Met grote inzet en veel plezier oefenden zij op hun instrumenten en deelden zij hoe geweldig ze het vonden, maar ook hoe lastig het soms kon zijn. Inmiddels spelen de muzikanten ontzettend veel leuke muziek met elkaar. 

Onder leiding van Richard Vrijhoef repeteerde het Nieuw Talent Orkest de afgelopen maanden hard om een feestelijk slotconcert neer te kunnen zetten. Op 5 februari staan ze bij ons in het theater om te laten horen en zien hoeveel plezier én talent zij hebben in en voor hun nieuwste hobby! 

Ben jij erbij? Toegang is helemaal gratis!

Over het project Nieuw Talent Orkest

Guus Pieksma en Annewiep Bloem uit Friesland ontwikkelden het concept van De Nieuw Talent Orkesten. Ze draaien in heel Nederland en zijn bedoeld om mensen enthousiast te maken voor een blaasinstrument en voor de gezelligheid van samen muziek maken. Iedereen kan meedoen: mensen die nog nooit een instrument hebben bespeeld, oud-muzikanten, mensen die willen ontdekken of samen muziek maken leuk is. Leeftijd speelt geen rol. En dankzij het Volwassenfonds Sport en Cultuur kunnen mensen met een krappe beurs ook meedoen.