Fastfood & Movie Night

Jongeren event Theater Koningshof
wo 29 mrt ’23 18:00 - 21:30
29 mrt ’23
18:00 - 21:30

Na het grote succes van het Nieuwjaarsfeest voor jongeren zijn wij direct aan de slag gegaan met het organiseren van een nieuw event voor jongeren! Dankzij de inbreng van enthousiastelingen uit Maassluis is het volgende event een Fastfood & Movie Night (12+) geworden. Kom jij ook? Wij zorgen voor een fastfoodbar, een gezellig muziekje én natuurlijk een te gekke film, namelijk Bon Bini Holland 3!

Het programma van de Fastfood & Movie Night is als volgt:

  • 18.00 uur - Inloop
  • 18.30 uur – Aanvang food
  • 19.30 uur - Aanvang film

 

Over Bon Bini Holland 3

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland.

Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Regie

Pieter van Rijn

 

Acteurs

Jandino Asporaat

Tygo Gernandt

Sergio IJssel

Alpha Oumar Barry

 

Genre

Comedy 

 

Lengte

121 minuten

 

Leeftijd

12+

 

Jaar

2022

 

Let op: de ticketprijs is inclusief food, maar exclusief drankjes! Drankjes dien je tijdens de avond dus zelf aan de bar te kopen.