Speeltijd

Do 13 sep 2018 ⋅ 20:15
eindtijd:22:00
Theaterzaal de Uiver

Prijzen

Stoempen en wegkletsen' - www.theaterkoningshof.nl
Gert Jakobs en Laurens Jan Stam

Op donderdag 13 september a.s. zal Gert Jakobs in Theater Koningshof te gast zijn voor een inspirerende sprekersavond over zijn carrière in de wielersport. Gert Jakobs laat in zijn presentaties met praktische, aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang zien van een goede motivatie tijdens het uitoefenen van de sport maar ook in het dagelijks leven. Gert Jakobs was een super knecht. Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Gert zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. 


Vijf keer startte Gert Jakobs in de Tour de France, vier keer reed hij deze ook uit. Sinds de Tour de France van 2011 vaste analist bij het populaire programma Tour du Jour op RTL7 en heeft hij daarnaast ook een grote staat van dienst opgebouwd in het bedrijfsleven. Laat je inspireren tijdens de sprekersavond met Gert Jakobs!

Oud wielrenner en analyticus Gert Jakobs maakte zelf de glorietijden van het Nederlandse wielrennen van de jaren 80 en 90. Speciaal rondom de kleurrijke wielercarriers van de uitgesproken Jakobs is er een theatervoorstelling gemaakt door Laurens Jan Stam met muziek van Bert Reijlink. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn onder andere de pieken en dalen in de carrière van Gert Jakobs, angst om te vallen, het geheim van dalen. "Als wielerliefhebber kijk ik al sinds de jaren 80 al naar deze sport en heb dan vaak allemaal vragen en dat zullen anderen thuis ook hebben. Nou die vragen ga ik deze avond stellen en Gert kan met zijn mooie manier van vertellen hier op amusante wijze antwoorden op geven " Aldus Stam. Rasverteller Gert Jakobs blijft uiteraard na afloop ook nog even om vragen van gasten te beantwoorden tijdens de borrel. Kortom een onvergetelijk inkijkje in het wielerpeloton van het verleden en het heden dankzij prachtige anekdotes en liedjes van Gert Jakobs en muzikant Bert Reijlink.

Kalender

September 2018
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.