Speeltijd

Wo 14 nov 2018 ⋅ 19:00
eindtijd:22:15
Theaterzaal de Uiver

Prijzen

Huisvrouwen bestaan niet - www.theaterkoningshof.nl
Cinema Koningshof - Ladies Only de luxe

Woensdag 14 november a.s. organiseert Theater Koningshof weer een Ladies Only de luxe avond met een superleuke, luchtige film: 'Huisvrouwen bestaan niet'.

Je wordt om 19.00 uur ontvangen met een kopje thee/koffie met lekkers en tijdens de avond staan er diverse stands in het Atrium waar je najaarsinspiratie op kunt doen. We starten de film om 20.00 uur. Na afloop staat er een glaasje Prosecco klaar. Een gezellig avondje met vriendinnen, moeders, (schoon)moeders, oma's, collega's.Komen dus! Tickets: 12,50 inclusief koffie/thee en glaasje na afloop. De film is niet los boekbaar. Kaarten: www.theaterkoningshof.nl.

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.

Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

Bekijk de trailer: https://youtu.be/NHq2RYHoJnI

Kalender

November 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.