Leer van Fred Live

Fred van Leer
27 sep ’19
20:15
  • vr 27 sep ’19
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal de Uiver

Leer van Fred LIVE ongekend succesvol. En ook in seizoen 2019/2020 weer in de theaters. Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven.

Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts.

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.

 

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een theaterdiner bij te boeken. Klik hier voor meer informatie over het diner. (Let op! Bij Fred van Leer zijn alle kaarten al uitverkocht. Het is echter nog wel mogelijk om het theaterdiner bij te boeken. Om je kaarten te reserveren bel je naar 010-5911430)

De beste tips and trics van Nederlands bekendste stylist in een hilarische show.

 

Reserveer hierbij een heerlijk theaterdiner! Klik hier voor het menu.

Voorafgaand aan de voorstelling kun je meegenieten van een mooie dansvoorstelling in het Atrium verzorgt door M'Joy. Kom dus vooral eerder naar ons theater om dit niet te missen! 

 

Na afloop van de voorstelling is het feest nog lang niet afgelopen. DJ Marco Moens zorgt dat de avond hysterisch en feestelijk door kan gaan, dus swing en zing met ons mee op de Fred van Leer afterparty!

 

DJ Marco Moens

“Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”

★★★★★ Bo van Hagen - Online theatermagazine Theaterparadijs

Credits

Mede mogelijk gemaakt door Uitvaartverzorging Van der Pol