JA

Nasrdin Dchar
28 sep ’19
20:15

Na zijn veelgeprezen solovoorstelling DAD (**** NRC/de Volkskrant/het Parool/De Telegraaf) neemt Nasrdin Dchar in ‘JA’ je mee op reis die scheert langs continenten en culturen. Voor voorstelling gaat vooral over zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen, toch? In dezelfde persoonlijke stijl als de voorstellingen DAD die de officiële juryselectie Theaterfestival 2017 ontving, laat Dchar zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweegbrengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘JA’! kunt zeggen.

 

Syrische dansgroep in foyerprogramma

n Maassluis is al ruim twee jaar een Syrische dansgroep actief. Wekelijks komt een groep jongeren op de Voedselbank bij elkaar om daar onder leiding van Mohammed Odeh te repeteren en te dansen. Mohammed was in zijn moederland choreograaf. Er zullen meerdere dansen op muziek uit het thuisland Syrië te zien zijn, de choreografie geschreven door Mohammed als foyerprogramma voor aanvang van de voorstelling van Nasrdin Dchar. Aanvang: 19.15 uur in het Atrium in Theater Koningshof.

 

Voorafgaand aan de voorstelling kun je meegenieten van een prachtige Syrische dans in het Atrium. Kom dus vooral eerder naar ons theater om dit niet te missen!