Robin Kamphuis
TRY-OUT

List, Shaffy & Piaf

Renée van Wegberg
20 sep ’19
20:15

In 'List, Shaffy & Piaf' zal Musical Award Winnaar (2017) Renée van Wegberg worden omringd door topmuzikanten en brengen zij het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis komen aan bod.

Een theatershow met een mogelijknaam 'randje'. Want er zal muzikaal worden uitgepakt en het publiek zal worden verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk.

Naast Renée van Wegberg ziet u onder anderen Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en Andre van Damme.

Renée van Wegbergprijs afgelopen jaar de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List.

Geniet mee met de mooiste liedjes van deze grote namen!

Voorafgaand aan de voorstelling kun je meegenieten van Patrice en Poliana met een prachtige Franse liedjes gespeeld in het Atrium. Dus zorg dat je eerder naar ons theater komt! Patrice en Poliana spelen van 19:15 uur tot 20:00 uur. 

 

Hierbij twee voorproefjes van de artiesten:


- Poliana
- Patrice

 

Ideale vertolkster

De Volkskrant