Mark Engelen
TRY-OUT

Het Huwelijk

Huub Stapel
7 nov ’19
20:15
  • do 7 nov ’19
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal de Uiver

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars,
Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer
met de wervelende one-man-show Het Huwelijk geschreven door Haye van der Heyden. Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

 

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een theaterdiner bij te boeken. Klik hier voor meer informatie over het diner. (Let op! Wanneer je al kaarten hebt gekocht voor de voorstelling is het niet mogelijk om online het diner bij te boeken. Daarom is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen indien je bij het diner wilt zijn. Om je theaterdinerkaarten te resereveren bel je naar 010-5911430)

Een voorstelling vol hilarische verhalen en prachtige muziek om je avond compleet te maken!

Reserveer hierbij een heerlijk theaterdiner! Klik hier voor het menu.

 
Voorafgaand aan de voorstelling van Huub Stapel kunt u in ons Atrium genieten van de muziek van ShortDay. Klik hier voor meer informatie.