za 26 sep ’20 20:15 - 22:15

Sorry Baby

Stefano Keizers
26 sep ’20
20:15 - 22:15
  • 26 sep ’20
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal de Uiver

Absurd, spraakmakend, aangrijpend, komisch en vooral helemaal Stefano Keizers. Laat je inpakken door zijn talentvolle cabaretgeweld.

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

De pers over Sorry Baby:

"Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen. Toch voelt het ook wrang om dat te doen. Keizers heeft er alles aan gedaan om zijn programma zo lelijk en onaantrekkelijk mogelijk te maken en hij zou oprecht wensen dat er zo min mogelijk mensen naar komen kijken. Dat is ongekend rebels en kritisch, maar alleen zolang we onthouden dat Keizers zelf zijn show louter ‘kut’ vindt, zoals hij zegt aan het eind, en het liefst zo snel mogelijk weer iets nieuws, echt goeds wil gaan maken." ★★★★★
- De Volkskrant

"Bloedstollend cabaret van Stefano Keizers" ★★★★★
- NRC

"Met Sorry baby biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten."
- Theaterkrant (Keuze van de Criticus)

 Stefano Keizers is weergaloos op het toneel. Ervaar zijn cabaret tot het diepst in je botten.