THEATERDINER BOEKBAAR

Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!

Karin Bloemen
29 nov ’19
20:15 - 22:15

 Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is toch: zingen! Op 29 november staat Karin dan ook in Theater Koningshof met haar show Karin Bloemen zingt jazz!

In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. De stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan; funk, jazz en soul. In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah, Amy, etc, etc…

De Old School Band kan niet beter beschreven worden dan in een Amerikaanse recensie naar aanleiding van hun debuutalbum uit 2017 (Huffington Post, USA): “For those who love a good old school band; a tight no-nonsense grooving ensemble with funk-driven bass and drums, a wizard on keyboards and an extraordinarily tasteful guitarist with his own signature sound, then go no further than Dutch guitarist Marnix Busstra’s latest Old School Band.”

 

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een theaterdiner bij te boeken. Klik hier voor meer informatie over het diner. (Let op! Wanneer je al kaarten hebt gekocht voor de voorstelling is het niet mogelijk om online het diner bij te boeken. Daarom is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen indien je bij het diner wilt zijn. Om je theaterdinerkaarten te resereveren bel je naar 010-5911430)

Zing mee met het muzikale programma van Karin Bloemen!

Reserveer hierbij een heerlijk theaterdiner! Klik hier voor het menu.

 

Credits

Mede mogelijk gemaakt door Uitvaartverzorging Van der Pol