Hou dat vast

Veldhuis & Kemper
TRY-OUT
vr 24 sep ’21 20:15 - 22:15
24 sep ’21
20:15 - 22:15

Veldhuis & Kemper pakken uit met een nieuwe voorstelling volgens de succesvolle ingeslagen weg van de vorige productie: mooie liedjes, komisch, ontroerend en grappig.

Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma, Geloof ons nou maar, het roer om. En hoe! Het resultaat? Prachtige recensies, uitverkochte zalen, lyrische reacties van het publiek en een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs De Poelifinario.

Je snapt, de ingeslagen weg smaakt naar meer. Hoe dit zal uitpakken dat weten de heren Veldhuis & Kemper nog niet precies. Persoonlijker, meer confronterend, grappiger, harder of zachter? Of van alles misschien een beetje? Hoe dan ook wordt het de overtreffende trap!

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een theaterdiner bij te boeken. Klik hier voor meer informatie over het diner. (Let op! Wanneer je al kaarten hebt gekocht voor de voorstelling is het niet mogelijk om online het diner bij te boeken. Daarom is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen indien je bij het diner wilt zijn. Om je theaterdinerkaarten te resereveren bel je naar 010-5911430)

Zoals we van de heren inmiddels gewend zijn een prachtige voorstelling voor ontroerende liedjes, anekdotes en grappen.

Credits

Mede mogelijk gemaakt door Trefzeker