vr 24 sep ’21 20:15 - 22:15

Try out nieuw programma

Veldhuis & Kemper
24 sep ’21
20:15 - 22:15
  • 24 sep ’21
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal de Uiver

Veldhuis & Kemper pakken uit met een nieuwe voorstelling volgens de succesvolle ingeslagen weg van de vorige productie: mooie liedjes, komisch, ontroerend en grappig.

Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma, Geloof ons nou maar, het roer om. En hoe! Het resultaat? Prachtige recensies, uitverkochte zalen, lyrische reacties van het publiek en een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs De Poelifinario.

Je snapt, de ingeslagen weg smaakt naar meer. Hoe dit zal uitpakken dat weten de heren Veldhuis & Kemper nog niet precies. Persoonlijker, meer confronterend, grappiger, harder of zachter? Of van alles misschien een beetje? Hoe dan ook wordt het de overtreffende trap!

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een theaterdiner bij te boeken. Klik hier voor meer informatie over het diner. (Let op! Wanneer je al kaarten hebt gekocht voor de voorstelling is het niet mogelijk om online het diner bij te boeken. Daarom is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen indien je bij het diner wilt zijn. Om je theaterdinerkaarten te resereveren bel je naar 010-5911430)

Zoals we van de heren inmiddels gewend zijn een prachtige voorstelling voor ontroerende liedjes, anekdotes en grappen.

De zitplaatsen bij de de bestelkeuze van de voorstelling zijn ongeplaceerd. Jouw stoel en rij wordt voorafgaand aan de voorstelling door de gastheer/gastvrouw toegewezen. Dit in verband met de Coronamaatregelen en de 1,5 meter die wij in acht nemen. Dit betekent dat de rij- en stoelnummer die je kiest op het zaalplan in het bestelmenu, niet overeenkomt met de daadwerkelijke stoel of rij tijdens de voorstelling. Jouw wensen kun je voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de gastheer/gastvrouw. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij de placering. Bedankt voor je begrip!

Voorafgaand aan de voorstelling kun je meegenieten van prachtige muziek van Petit Acoustique! Kom dus vooral eerder naar ons theater om goed in de sfeer te komen! Klik hier voor meer informatie.

Petit Acoustique

Credits

Mede mogelijk gemaakt door Trefzeker