za 16 apr ’22 20:00 - 22:15

StaarVaria

Mastrechter Staar
16 apr ’22
20:00 - 22:15
  • 16 apr ’22
    20:00 - 22:15
    Groote Kerk

Met StaarVaria trakteert de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar je op een, de naam zegt het al, gevarieerd programma, waarin niet alleen de Mastreechter Staar, maar ook tal van solisten, hun beste beentje voor zullen zetten.

Als het gaat om muzikale stijlen: opera, operette en musical - ze zullen allemaal volop de aandacht krijgen. Net zoals de meest bezongen thema’s in de muziek: liefde, geloof en trots! En u krijgt een internationaal programma: u hoort talen van Zuid-Afrikaans tot Zweeds, en we bezoeken landen tussen Zuid-Amerika en Rusland. En: wij zullen u bewijzen, dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen! De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883, en anno 2020 laat ‘de Staar’ horen nog steeds jong en actueel te zijn!

Kom luisteren en kijken naar dit gevarieerde concert en laat u verrassen en meeslepen door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op is: de Mastreechter Staar!

Met het concert ‘StaarVaria’ gaan we terug naar de kern: genieten van pure muziek!

De zitplaatsen bij de de bestelkeuze van de voorstelling zijn ongeplaceerd. Jouw stoel en rij wordt voorafgaand aan de voorstelling door de gastheer/gastvrouw toegewezen. Dit in verband met de Coronamaatregelen en de 1,5 meter die wij in acht nemen. Dit betekent dat de rij- en stoelnummer die je kiest op het zaalplan in het bestelmenu, niet overeenkomt met de daadwerkelijke stoel of rij tijdens de voorstelling. Jouw wensen kun je voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de gastheer/gastvrouw. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij de placering. Bedankt voor je begrip!