Sanne Swart
za 7 dec ’19 20:15 - 22:15
THEATERDINER BOEKBAAR

Sound of Silence (The Story of Simon & Garfunkel)

Joost Botman & Niels van der Gulik
7 dec ’19
20:15 - 22:15

Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water. Een avond gevuld met de bekendste liedjes en verhalen.

Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op boeiende en droogkomische wijze over Paul Simon en Art Garfunkel. Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

 

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een theaterdiner bij te boeken. Klik hier voor meer informatie over het diner. (Let op! Wanneer je al kaarten hebt gekocht voor de voorstelling is het niet mogelijk om online het diner bij te boeken. Daarom is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen indien je bij het diner wilt zijn. Om je theaterdinerkaarten te resereveren bel je naar 010-5911430)

Durf jij mee te zingen met al deze mooie klassiekers? Nostalgie ten top met prachtige muziek.

Reserveer hierbij een heerlijk theaterdiner! Klik hier voor het menu.