zo 15 dec ’19 15:00 - 17:00

The Young Talent Jazz Band

Jazz aan de Waterweg
15 dec ’19
15:00 - 17:00

Na een zeer succesvol eindejaarsconcert in 2018 komt Jazz aan de Waterweg terug naar Theater Koningshof met een swingend concert, gevuld met leuke, toegankelijke en swingende muziek in een uitstekende zaal!

Het belooft weer een groot feest te worden tijdens het jaarlijkse Eindejaarsconcert van The Young Talent Jazz Band in Theater Koningshof! Er staat een sprankelend optreden op het programma met o.a.  studenten van Codarts en het Koninklijk Conservatorium. Zij werken samen met de HAVO/VWO voor Muziek en Dans en de School voor Jong Talent. 

Aan het concert werken nog meer mensen mee. Zo zie je Shirley Spoor uit Maassluis, zij heeft gestudeerd aan Codarts en was in 2011 finalist van X-Factor. Ook zie je met het repertoire van de New York Voices de zangtalenten Cunla, Mila, Herman en Keith van het Koninklijk Conservatorium. Verder is Luna Meijer, solozangeres uit Maassluis, nog te zien. Tot slot zijn de zussen Luna, Iola en Pippa Meijer van Sisters inside the Sugercoated Peach te zien met het repertoire van de Liptease Bigband uit Maassluis. 

Kortom, het belooft weer een groot feest te worden in Theater Koningshof op 15 december 2019!