za 4 jan ’20 20:15 - 22:15
THEATERDINER BOEKBAAR

15 years of Single Malt Folk

Scrum
4 jan ’20
20:15 - 22:15

Een prachtig eerbetoon aan de folk helden en hun muzikale nalatenschap. Het doet je verlangen naar de pub... maar wat doen we dan in het theater?

Daar hebben de mannen van Scrum iets op gevonden: ze nemen hun stamkroeg ‘The Dirty Glass’ gewoon mee het podium op! Want de pub is immers de perfecte omgeving voor Single Malt Folk en de sterkste verhalen.

En dat weten de muzikanten van Scrum als geen ander! Al 15 jaar lang spelen de enthousiaste bandleden van Scrum hun ‘Single Malt Folk’ voor publiek in binnen- en buitenland. De zes gedreven muzikanten, met Robin Slutter als leadzanger, tijdens de theatertour bijgestaan door een zangeres, delen een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek. Sinds 2010 duikt Scrum iedere winter de theaters in met sfeervolle decors en mooie kroegverhalen.

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een theaterdiner bij te boeken. Klik hier voor meer informatie over het diner. (Let op! Wanneer je al kaarten hebt gekocht voor de voorstelling is het niet mogelijk om online het diner bij te boeken. Daarom is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen indien je bij het diner wilt zijn. Om je theaterdinerkaarten te resereveren bel je naar 010-5911430)

Geniet van het enthousiasme van Scrum. Ierse folk zoals folk moet zijn.

Credits

Mede mogelijk gemaakt door Wasserij Smeele