Joyce Djo
vr 17 jan ’20 20:15 - 22:15

Met de fles grootgebracht!

Arjan Kleton
17 jan ’20
20:15 - 22:15

Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan....

...Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot "na sluit" mogen blijven hangen omdat ze hem kennen. De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk. En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord... Maar weet jij het zelf nog?

“Cocktails & Comedy”.
Na het spelen van zijn voorstelling zal Arjan Kleton cocktails maken voor zijn publiek. Een unieke afterparty in de foyer om uw avondje uit compleet te maken.

 Drink jij een drankje mee aan de bar?

Anyways Music in Theater KoningshofVoorafgaand aan de voorstelling kunt u in ons Atrium genieten van de muziek van Anyways Music. Klik hier voor meer informatie.