za 18 jan ’20 20:15 - 22:15
TRY-OUT | THEATERDINER BOEKBAAR

Hunkert

René van Meurs
18 jan ’20
20:15 - 22:15
  • za 18 jan ’20
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal de Uiver

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook vanavond weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op.

Over René van Meurs:
René van Meurs is al jaren een vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met drie avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en met zijn vorige voorstelling Ik beloof niks werd hij zelfs genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. Nu pakt hij door, met zijn nieuwe avondvullende voorstelling Hunkert.

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een theaterdiner bij te boeken. Klik hier voor meer informatie over het diner. (Let op! Bij René van Meurs zijn alle kaarten al uitverkocht. Het is echter nog wel mogelijk om het theaterdiner bij te boeken. Om je kaarten te reserveren bel je naar 010-5911430)

Weet jij alles al van de liefde? Laat René je inspireren en beleef deze hilarische voorstelling op deze zaterdagavond!

 

DJ Sam in Theater KoningshofVoor en na de voorstelling draait DJ Sam uit Amsterdam vinyl singles. Soul, funk en disco uit de jaren 80. Donna Summer, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, en vele anderen. Voetjes van de vloer?! Klik hier voor meer info.

Credits

Mede mogelijk gemaakt door Joost Naaktgeboren b.v.