Erik van der Burgt
za 1 feb ’20 20:15 - 22:15
TRY-OUT | THEATERDINER BOEKBAAR

Heel Holland Lacht

Theater van de Klucht
1 feb ’20
20:15 - 22:15

Producent Theater van de Klucht brengt na het succes van ‘Medisch Centrum Best’ dit seizoen opnieuw een tv-hit op de planken. De klucht ‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment.

De rollen in ‘Heel Holland Lacht ’ worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen. Naast acteur is Arijan van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. “Met ‘Heel Holland Bakt’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een bakwedstrijd verwacht, vind de hond in de pot…. Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot de gekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken! ”
De regie van ‘Heel Holland Lacht’ ligt in handen van Paul van Ewijk.

Heel Holland Lacht
Een bezoek aan deze taartenwinkel vergeet je nooit meer. Maak bij de taartenvitrine kennis met de strenge eigenaresse die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar taarten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige Eddy om het draaiende te houden. Krijgen ze een koekje van eigen deeg of moeten ze op eieren lopen? Wat doet trouwens die klant die dagelijks langskomt maar nooit wat bestelt en wat gebeurt er toch met al die taarten?

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een theaterdiner bij te boeken. Klik hier voor meer informatie over het diner. (Let op! Wanneer je al kaarten hebt gekocht voor de voorstelling is het niet mogelijk om online het diner bij te boeken. Daarom is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen indien je bij het diner wilt zijn. Om je theaterdinerkaarten te resereveren bel je naar 010-5911430)

‘Heel Holland Lacht’, staat garant voor een avond onbezonnen lachen!

Voorafgaand aan de voorstelling kun je meegenieten de prachtige muziek van Lulu Swing! Lulu Swing is een akoestisch trio dat jazz, gypsy gitaarmuziek en moderne hits combineert tot een swingend geheel. Kom dus vooral eerder naar ons theater om goed in de sfeer te komen! Klik hier voor meer informatie.

Lulu Swing

“Arijan van Bavel is koning van de Lach“

Albert Verlinde

Credits

Mede mogelijk gemaakt door Intersys