Harrie Muis
vr 20 mrt ’20 20:15 - 22:15
Jubileumtournee | THEATERDINER BOEKBAAR

The Best of Britain

The Fifth
20 mrt ’20
20:15 - 22:15
  • vr 20 mrt ’20
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal de Uiver

Dé successhow viert zijn jubileum met de allergrootste hits uit Great Britain. Met een spectaculair jubileumprogramma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling.

Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue en biedt u deze avond een feest van herkenning! Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten en samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal recente wereldhits.

Bij deze voorstelling is het mogelijk om een theaterdiner bij te boeken. Klik hier voor meer informatie over het diner. (Let op! Wanneer je al kaarten hebt gekocht voor de voorstelling is het niet mogelijk om online het diner bij te boeken. Daarom is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen indien je bij het diner wilt zijn. Om je theaterdinerkaarten te resereveren bel je naar 010-5911430)

Swing mee met de gezelligeste muziek!

Voorafgaand aan de voorstelling kun je meegenieten de prachtige akoestische covers van MAY Covers! Klik hier voor meer informatie.

MAY Covers op een bruiloft