Prism Art & Design Limited
za 21 mrt ’20 13:30 - 16:00

Het Grote Kampeeravontuur (2+)

Brandweerman Sam Live!
21 mrt ’20
13:30 - 16:00
  • za 21 mrt ’20
    13:30 - 15:00
    Theaterzaal de Uiver
  • za 21 mrt ’20
    16:00 - 17:30
    Theaterzaal de Uiver

Want hij staat altijd paraat… met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam™ terug naar het theater. Na het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in ‘Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur’.

Het verhaal
In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in ‘Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur’.

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Brandweer Maassluis komt langs
De jongens van Brandweerkazerne Maassluis komen ook langs en ze nemen hun brandweerwagen mee! Kom naar de voorstelling en wie weet mag jij wel in de auto zitten.
 

Ontmoet Brandweerman Sam en zijn vrienden zelf!