wo 11 mrt ’20 19:00 - 22:30
BURGERS & BIER | 16+

Joker

Cinema Koningshof Men Only
11 mrt ’20
19:00 - 22:30
  • wo 11 mrt ’20
    19:00 - 22:30
    Theaterzaal de Uiver

In maart is de volgende Men Only avond, met deze keer: Joker! De film met Joaquin Phoenix in de hoofdrol heeft 2 Golden Globes gewonnen en is genomineerd voor 11 Oscars en 11 BAFTAs. Vooraf aan de film eten we samen een heerlijke burger onder het genot van een biertje.

Joker draait om de iconische aartsvijand en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond. De film gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian... maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

Burgers & Bier
De Men Only avond wordt een gezellige avond voor alle mannen van Maassluis en omstreken! Voorafgaand aan de film eten we een heerlijke burger, verzorgd door Smaak & Meer, en drinken we een verrukkelijk biertje.

Deze film is geschikt vanaf 16 jaar en ouder (thriller). De ticketprijs is inclusief een burger en één biertje.

Ben je een vegetariër of heb je andere dieetbehoeften? Geef dit dan aan bij de reservering.

Geregisseerd door Todd Phillips
met Joaquin Phoenix, Robert De Niro en Zazie Beetz

 

Winnaar van 2 Golden Globes
Genomineerd voor 11 Oscars en 11 BAFTAs