wo 30 sep ’20 - vr 2 okt ’20

Book Club (30 september, 1 oktober en 2 oktober)

Cinema Koningshof Ladies Only
30 sep ’20
-
2 okt ’20

Ook dit seizoen kun je weer genieten van de gezellige Ladies only avonden bij Cinema Koningshof!

Op 30 september, 1 oktober en 2 oktober a.s. (verdeeld over 3 data) a.s. zal de film Book Club gedraaid worden in Cinema Koningshof tijdens een gezellige Ladies Only  avond. Het leven van vier hartsvriendinnen op leeftijd verandert dramatisch wanneer zij op de boekenclub het boek Fifty Shades of Grey lezen. Nieuwe romances met oude en nieuwe liefdes worden aangewakkerd. Een hele fijne feel-good film met een humoristisch randje.

Natuurlijk maken we er weer een speciale avond van met een feestelijk bubbeltje en een snackje na afloop van de film een een feestelijke omlijsting. Een enigszins aangepast programma, maar geheel Corona-proof,

Ontvangst: 19.00 uur

Aanvang film: 20.00 uur

Einde: ongeveer 22.30 uur.

De zitplaatsen bij de de bestelkeuze van de voorstelling zijn ongeplaceerd. Jouw stoel en rij wordt voorafgaand aan de voorstelling door de gastheer/gastvrouw toegewezen. Dit in verband met de Coronamaatregelen en de 1,5 meter die wij in acht nemen. Dit betekent dat de rij- en stoelnummer die je kiest op het zaalplan in het bestelmenu, niet overeenkomt met de daadwerkelijke stoel of rij tijdens de voorstelling. Jouw wensen kun je voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de gastheer/gastvrouw. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij de placering. Bedankt voor je begrip!

Programma

19.00 uur Ontvangst
20.00 uur Aanvang van de film
22.30 uur Einde van de avond