za 23 nov ’19 20:15 - 22:15

Lost in Voices

MAZE Voices
23 nov ’19
20:15 - 22:15

MAZE brengt u een avond vol a cappella muziek en zingt zowel eigen nummers als covers van bestaande songs. Maar altijd in een originele uitvoering met arrangementen die door leden zelf zijn geschreven. MAZE is een bron van creativiteit die tot uitbarsting komt.

MAZE Voices staat voor vernieuwing op het gebied van koormuziek. De term ‘vocal band’ past daarom beter bij deze innovatieve, semi-professionele groep. De leden van de groep bepalen zelf welke nummers er gezongen worden, schrijven en/of arrangeren deze zelf en bedenken daarnaast ook zelf de staging. MAZE is dus anders dan een traditioneel koor met een dirigent ervoor en maakt een performance muzikaal én visueel zeer aantrekkelijk.

De groep bestaat pas sinds september 2016 en we kunnen met recht spreken van een prijswinnend koor. Na het winnen van het SingStrong festival in New York, het tweejaarlijkse, prestigieuze Balk Topfestival en de titel ‘Beste Koor van Nederland’ bij de finale van het Nederlands Koor Festival, staat MAZE op de kaart. MAZE wordt internationaal uitgenodigd en dat leidde naast New York al tot optredens o.a. in Luxemburg en Berlijn.

Laat u meevoeren door een doolhof van muziek waarvan u hoopt dat u nooit bij de uitgang komt.

 “Wat een spannend koor, een prachtige balans, fraaie klankkleuren en een koor dat veel verantwoordelijkheid kan nemen en ook durft te nemen” – Juryvoorzitter Nederlands Koorfestival John Damsma

“Elk koorlid staat volledig ‘aan’ op het podium. Alle bewegingen in deze regie worden met zoveel kracht en lijflijke energie uitgevoerd dat het crisp wordt en daarmee enorm bijdraagt aan je beleving van de muziek.” – Petra Andriessen, jurylid BALK Topfestival