do 9 apr ’20 - do 16 apr ’20

Theatergroep Koningshof (18+)

Theater Koningshof
9 apr ’20
-
16 apr ’20

Vanaf donderdag 23 januari 2020 organiseert Theater Koningshof theaterworkshops waarbij ervaren en nieuwe theaterliefhebbers samenwerken aan het maken van een korte theateravond. Er wordt in totaal 12 donderdagen gerepeteerd voor een uitvoering in de theaterzaal van Theater Koningshof.

Tijdens de repetities en uitvoeringen van Project 7 (stadsspektakel maart 2019) merkten we dat er veel Maassluizers waren die meteen de kans grepen om samen met jongeren, ervaren en beginnende spelers en muzikanten een eigen theaterproductie te maken. Dit resulteerde in een geweldige samenwerking tussen oud, jong en alle leeftijden er tussen in.

Deze energie wil Theater Koningshof vasthouden en een vervolg geven aan dit geslaagde project. Daarom geven wij enthousiaste theaterliefhebbers die graag op het podium willen staan, plezier willen hebben en samen willen werken aan een voorstelling, de mogelijkheid om nieuwe spel- en theaterervaringen op te doen.

Tijdens 12 donderdagavonden (19.30 – 21.30 uur) werkt deze theatergroep in de vorm van workshops, oefeningen en repetities samen aan een presentatie in de theaterzaal voor publiek.

De deelnemers worden begeleid door de ervaren theaterdocent en -regisseur Bosse Beckers. Bosse heeft veel ervaring met beginnende en meer gevorderde spelers. Zijn ervaring en kennis brengt hij graag over en hij werkt het liefst met een thema, om op deze manier met de groep een eigen voorstelling te maken.

Aan de hand van improvisaties, theaterteksten en een mengsel van dit alles weet hij op korte tijd iedereen te laten shinen op het podium.

Meer informatie
De workshops vinden plaats in Theater Koningshof op 12 opeenvolgende donderdagavonden van 19.30 - 21.30 uur (m.u.v. 27 februari). De theaterlessen worden afgesloten met een gezamenlijke uitvoering. De bijdrage is €50 per persoon voor 12 workshops. Ervaring is niet vereist, plezier staat voorop! Wil je meer informatie? Stuur even een mailtje naar info@theaterkoningshof.nl.

Theaterlessen in Theater Koningshof