zo 24 jan ’21 12:00 en 16:00
Verplaatst naar 24 januari 2021

Suzie en de Chocofabriek

Musical Express
24 jan ’21
12:00 en 16:00

De kleuters, kids en juniors van Musical Express spelen de sterren van de hemel tijdens hun eindvoorstelling op 31 mei. 

Gebaseerd op het boek van Roald Dahl, neemt Musical Express je mee naar de magische snoepfabriek van Willy Wonka. Een kleurrijke plek waar de meest wonderbaarlijke creaties je smaakpapillen verrassen.

Voor het eerst in de geschiedenis laat de excentrieke Willy Wonka vijf kinderen een kijkje nemen in zijn fabriek. Suzie is één van de gelukkigen die een chocoladereep met een gouden wikkel vindt. Samen met haar oma stapt ze in een wonderlijke wereld waar fantasie geen grenzen kent. Reis met haar mee en laat je betoveren tijdens dit vrolijke, muzikale avontuur!

De zitplaatsen bij de de bestelkeuze van de voorstelling zijn ongeplaceerd. Jouw stoel en rij wordt voorafgaand aan de voorstelling door de gastheer/gastvrouw toegewezen. Dit in verband met de Coronamaatregelen en de 1,5 meter die wij in acht nemen. Dit betekent dat de rij- en stoelnummer die je kiest op het zaalplan in het bestelmenu, niet overeenkomt met de daadwerkelijke stoel of rij tijdens de voorstelling. Jouw wensen kun je voorafgaand aan de voorstelling aangeven bij de gastheer/gastvrouw. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden bij de placering. Bedankt voor je begrip!