Service & info

Pauzedrankje
De toegangsprijzen zijn inclusief een pauzedrankje, met uitzondering van familievoorstellingen en evenementen georganiseerd door derden. Bij onze portemonnee-loze pauze pakt u uw drankje van een van de bladen of vraagt u ons horecapersoneel om uw drankje te bereiden. Hiervoor heeft u geen consumptiebon nodig. Geen pauze? Dan krijgt u het drankje na afloop van de voorstelling.

HOF arrangement
Bij elke voorstelling kunt u gebruik maken van het HOF arrangement. Deze is apart boekbaar bij de voorstelling. Voor € 7,50  krijgt u bij binnenkomst een kopje koffie of thee en in de pauze een drankje naar keuze en luxe hapjes. Uw bestelling staat al voor u klaar en u heeft een gereserveerde zitplaats in het Atrium.

Duplicaatkaarten
Bij verlies van uw toegangsbewijs, is een duplicaat verkrijgbaar à € 1,00 per kaart. Duplicaatkaarten worden alleen verstrekt op vertoon van uw legitimatie en reserveringsbevestiging.

Verhinderd?
U kunt uw kaarten tot drie dagen vóór de voorstelling retourneren. U kunt deze inwisselen bij de kassa of naar ons toesturen. Stuur e-tickets met begeleidend bericht uiterlijk drie dagen voor de voorstelling naar kaartverkoop@theaterkoningshof.nl. Na ontvangst van uw verzoek sturen wij u een tegoedbon toe die te besteden is in ons theater. Annuleringskosten bedragen € 3,00 per kaart.

Errata, verplaatsing of afgelasting
Indien een voorstelling is gewijzigd, niet doorgaat of wordt verplaatst naar een andere datum, brengen wij u daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Wijzigingen in de vermelde voorstellings- en programmagegevens geven geen recht op restitutie.

Mobiele telefoons & fotograferen
Wij verzoeken u namens artiesten en publiek uw mobiele telefoon of piepende horloge uit te zetten bij het betreden van de zaal. Het maken van foto-, video- of geluidsopnamen met telefoon of andere apparatuur is niet toegestaan.

Na aanvang geen toegang
Wees op tijd! Het kan voorkomen dat laatkomers moeten wachten tot de pauze of – indien er geen pauze is – helemaal geen toegang meer krijgen. Wij volgen hierin te allen tijde de wens van de uitvoerende artiest.

Wet bescherming persoonsgegevens
In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens geeft Theater Koningshof te kennen dat de door u verstrekte persoonsgegevens in de administratie van Theater Koningshof worden opgenomen. Het doel van deze administratie is het beheer van en het kunnen beschikken over persoonsgegevens voor administratieve handelingen en direct mailings. U kunt zich als betrokkene te allen tijde beroepen op het recht op inzage en verzet.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.