Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer
Voor een uitgebreider reisadvies per bus verwijzen wij u naar de reisplanner van 9292.

Met de auto
Vanaf ROTTERDAM
Neem de afslag naar A20 op richting Den Haag/Hoek v.Holland/Ring. Volg de A20 naar de Oude Veiling in Maasland. Ga rechtdoor om op de A20 te blijven. Neem afslag 7-Maassluis richting Maassluis/Maasland. Sla rechtsaf naar de Oude Veiling. Sla linksaf om op de Oude Veiling te blijven. Weg vervolgen naar de Maassluiseweg. Weg vervolgen naar de Noordvliet Noordzijde. De Noordvliet Noordzijde draait naar rechts en wordt de Rozenlaan. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Westlandseweg. Neem op de rotonde de 1ste afslag en rijd door op de Westlandseweg. Sla linksaf naar de Uiverlaan. Je vindt Theater Koningshof rechts.

Vanaf DEN HAAG
Rijd naar het zuiden, richting de Ruijsdaelstraat. Verlaat de rotonde naar de Vaillantlaan/de S100. Flauwe bocht naar rechts naar de Wouwermanstraat. Weg vervolgen naar de Fruitweg. Ga rechtdoor over één rotonde. Weg vervolgen naar de Melis Stokelaan. Sla linksaf naar de Moerweg/de S106. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Middachtenweg/de S106. Ga verder op de S106. Sla rechtsaf en voeg in op de A4 richting Hoek v.Holland/Naaldwijk. Voeg in op de A4. Neem de afslag op de A20 richting Hoek v. Holland/Vlaardingen. Neem afslag 7-Maassluis richting Maassluis/Maasland. Sla rechtsaf naar de Oude Veiling. Sla linksaf om op de Oude Veiling te blijven. Weg vervolgen naar de Maassluiseweg. Weg vervolgen naar de Noordvliet Noordzijde. De Noordvliet Noordzijde draait naar rechts en wordt de Rozenlaan. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Westlandseweg. Neem op de rotonde de 1ste afslag en rijd door op de Westlandseweg. Sla linksaf naar de Uiverlaan. Je vindt Theater Koningshof rechts.

Parkeren
Aan de overkant van de Uiverlaan bevindt zich het parkeerterrein van winkelcentrum Koningshoek. Hier kunt u altijd vrij parkeren. Er is ook een bewaakte fietsenstalling beschikbaar. Ruime parkeermogelijkheden!

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.