Bestelproces

Internet

Uw toegangsbewijzen voor voorstellingen reserveert u makkelijk en snel online. U kiest zelf uw plaatsen en rekent af via iDeal, PODIUMcadeaukaart en/of een tegoedbon van Theater Koningshof. Bij bestelling online betaalt u geen reserveringskosten.

Aan de kassa

De theaterkassa is iedere werkdag geopend van 10.00 – 18.00 uur. Daarnaast is de theaterkassa één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. U kunt ook telefonisch uw kaarten reserveren: 010 5911430. Wij rekenen bij telefonische reservering of reservering aan de kassa 2,50 reserveringskosten per bestelling.

AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming verplicht Theater Koningshof u mede te delen dat de door u verstrekte persoonsgegevens in de administratie van Theater Koningshof worden opgenomen. Het doel van deze administratie is het kunnen beschikken over de persoonsgegevens voor administratieve handelingen en direct mailing. Beeldmateriaal dat tijdens voorstellingen en/of evenementen wordt gemaakt kan worden gebruikt voor publicitaire doeleinden. U heeft het recht op inzage van uw gegevens en u beroepen op verzet. Hier vindt u onze privacyverklaring AVG.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.