Maak jouw avondje uit compleet met een van onze arrangementen. Wij bieden bij elke voorstelling het HOF-arrangement aan en bij speciaal geselecteerde voorstellingen kun je een theaterdiner bijboeken. Alleen op afspraak, telefonisch of via deze website.

 

Pauzedrankje

De theatervoorstellingen zijn inclusief een pauzedrankje, met uitzondering van familievoorstellingen en evenementen georganiseerd door derden. Bij onze portemonnee-loze pauze pak je jouw drankje van een van de tafels of vraag je bij ons horecapersoneel om een drankje. Geen pauze? Dan ontvang je een drankje na afloop van de voorstelling.

 

HOF-arrangement

Met het HOF-arrangement geniet je van een heerlijk kopje koffie. In de pauze staat op een gerserveerde tafel jouw drank met lekkere hapjes klaar. Is de voorstelling zonder pauze, kun je jouw drankje en hapjes na afloop van de voorstelling nuttigen. Kosten zijn € 8,50 pp

 

Theater van de Smaak
Bij een aantal geselecteerde voorstellingen verzorgt Smaak & Meer een heerlijk drie-gangen-diner in Theater Koningshof. Je kunt bij bestelling van bepaalde voorstellingen een theaterdiner bijboeken. Deze kun je eventueel ook telefonisch reserveren.

Theater van de Smaak - € 21,50 
• Drie-gangen-diner bestaat uit een klein voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.
• Aanvang 18.00 uur in het Atrium.


* Ben je een vegetariër of heb je andere dieetbehoeften? Geef dit dan aan bij de reservering