Mindervaliden

Wij streven ernaar ons gebouw en de activiteiten daarbinnen zo toegankelijk mogelijk te maken, ook voor mensen met een beperking. Wilt u gebruik maken van onze rolstoelplekken of ringleiding voor slechthorenden, of heeft u andere speciale behoeften? Kom dan langs bij de theaterkassa of reserveer telefonisch via 010-5911430. Op de avond van de voorstelling kunt u voor vragen of assistentie terecht bij een van onze medewerkers.

Rolstoelplaatsen
In de theaterzaal is een beperkt aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers. Voor het reserveren van een rolstoelplaats kunt u contact opnemen met onze theaterkassa. Het reserveren van deze plaatsen is via onze website helaas niet mogelijk. 

Slechthorend
In de theaterzaal kunnen mensen met een gehoorapparaat gebruik maken van de ringleiding. Deze dekt alle stoelen op de rijen C en D. U kunt deze plaatsen bij online reserveringen zelf selecteren. Zijn er geen plaatsen op de genoemde rijen meer beschikbaar? Neem dan contact op met onze theaterkassa, het kan zijn dat we voor dit doeleinde nog enkele stoelen hebben vastgehouden.

Slechtziend
Het bezoeken van een voorstelling onder begeleiding van een hulphond is mogelijk. Neem voor reservering contact op met de theaterkassa. Zij houden hier dan rekening mee bij uw placering.

Behoeft u geen bijzondere placering maar heeft u wel extra hulp nodig in het theater? Onze gastheren en -vrouwen helpen u graag. Wel horen wij dit graag vooraf. U kunt bellen met de kassa (010-5911430) of een e-mail sturen naar kaartverkoop@theaterkoningshof.nl.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.