Nieuw theaterseizoen 18/19

Nieuw theaterseizoen

Nog heel even wachten....het nieuwe voorstellingsseizoen is bijna bekend!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen en kunnen niet wachten om het nieuwe programma met u te delen. 17 mei a.s. wordt het nieuwe programma bekend gemaakt en kunt u de nieuwe voostellingen reserveren; online, telefonisch of bij onze theaterkassa in het Atrium van het theater. Houd de website dus in de gaten voor het boeken van uw favoriete voorstellingen.

Brochure 18/19

De nieuwe brochure met alle voorstellingen voor het seizoen 18/19 wordt op 17 mei a.s. huis-aan-huis bezorgd in Maassluis, Maasdijk en Maasland, als bijlage bij de Maassluise Courant. Woont u buiten dit gebied of heeft u de brochure niet ontvangen? Vraag uw exemplaar aan via het formulier of bel met onze theaterkassa.

Seizoenspresentatie

Nieuwsgierig naar wat Theater Koningshof u kunt bieden in 2018/2019? Kom zaterdagavond 2 juni a.s. naar de seizoenspresentatie in Theater Koningshof. Tijdens deze feestelijke avond wordt het nieuwe programma toegelicht, ziet u optredens van een aantal geweldige artiesten die u in het nieuwe seizoen kunt verwachten in Theater Koningshof en nemen wij een voorproefje op het nieuwe seizoen. U bent van harte welkom! Reserveer alvast uw tickets! 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.