Bestel nu kaarten voor het nieuwe theaterseizoen!

Een zinvol, gezellig, ontroerend en meeslepend programma

“We hopen dat de inwoners van Maassluis met ons op culturele ontdekkingstocht willen gaan dit jaar,” vertelt onze directeur Jeroen Landman over het nieuwe seizoen. “We hebben een mooie selectie aan cabaretprogramma’s met namen als Jandino Asporaat, René van Meurs, Vuile Huichelaar en meer. Op het gebied van toneel hebben we topproducties als Waterlanders, Hulde, een voorstelling van Anna Drijver en zo kunnen we nog wel even doorgaan.”

Uiteraard ontbreken ook de muziekvoorstellingen niet aan het programma. Jeroen: “We leggen de lat dit jaar voor onszelf nóg hoger. Het programma zit vol met jazz, staconcerten van aansprekende namen als Niels Geusebroek en meer. De concerten van Eric Vloeimans, Leoni Jansen en Carel Kraaijenhof en Tangarine zijn echte aanraders, net als de dansvoorstellingen waar we dit seizoen volop op hebben ingezet. Zo kun je de nieuwste danstalenten ontdekken tijdens Talent on the Move, jezelf laten verrassen door het inclusieve dansgezelschap Compagnie Tiuri én met de kids genieten bij de voorstelling Wijzer van Dansgezelschap Rafaela.”

Genieters, verdiepers en avonturiers 

Om jou als bezoeker door het brede aanbod heen te gidsen, zijn de voorstellingen in de brochure gekoppeld aan een bezoekerstype. Zo vind je gemakkelijk jouw weg door alle voorstellingen. Misschien wil je wel een avondje ontspannen genieten? Kijk dan naar voorstellingen voor 'Genieters'! Liever de diepte in? Dan zijn de voorstellingen met het label 'Verdiepers' misschien wel iets voor jou. Deze voorstellingen hebben een extra laag of boodschap. Laat jij je liever verrassen door nieuw talent, bizarre voorstellingen of onverwachte wendingen? Dan zijn vooral de voorstellingen met het label 'Avonturiers' voor jou een aanrader. 

Een bruisend theaterseizoen

Bij Theater Koningshof kijken we in ieder geval weer uit naar een bruisend cultuurjaar. We hopen dat veel mensen uit Maassluis en omstreken daar weer onderdeel van willen zijn. Ben jij benieuwd naar ons volledige programma? Kijk dan snel in onze agenda! We verwachten dat sommige voorstellingen snel zullen uitverkopen, dus wees er snel bij als jij in de zaal wil zitten! 

Je kunt jouw tickets bestellen via onze website, maar uiteraard staan wij ook per mail, telefonisch én bij de theaterkassa klaar om je te helpen bij het kiezen van de allerleukste voorstellingen. Tot snel in Theater Koningshof!