Peter Zwaard van Puur & (H)eerlijk kookt in Theater Koningshof

Di 12 december 2017

Sinds vorige maand is Peter Zwaard van Puur & (H)eerlijk als chef-kok werkzaam in Theater Koningshof. Samen met zijn collega Jan-Willem Rietveld bereidt hij de heerlijkste theaterdiners voorafgaand aan de voorstelling in Theater Koningshof.

Peter heeft de afgelopen tijd al een aantal keren het theaterdiner verzorgd en de reacties van de gasten waren lovend. Daarom zijn wij heel blij dat hij en Jan-Willem Rietveld ons team is komen versterken! 

Peter Zwaard werkt met zijn bedrijf Puur & (H)eerlijk (www.puur-en-heerlijk.nl) al enige jaren in Maasland en Maassluis e.o. en verzorgt maaltijden en diners voor senioren. Kwaliteit staat bij hem altijd bovenaan. Peter werkt uitsluitend met verse producten en seizoensgebonden gerechten komen bij hem als vanzelf op de kaart. Voor Theater Koningshof maakt hij de drie-gangen diners, wisselend van karakter met het seizoen als inspiratie.

Bij verschillende voorstellingen kunt u het theaterdiner reserveren. Mocht u vragen hebben of dieetwensen willen doorgeven, neem dan contact op met de theaterkassa.

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.