Nieuw theaterseizoen in aantocht!

Do 19 april 2018

Nieuw theaterseizoen

Nog heel even wachten....het nieuwe voorstellingsseizoen is bijna bekend!

Wij zijn druk met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen en kunnen niet wachten om het nieuwe programma met u te delen. 17 mei a.s. wordt het nieuwe programma bekend gemaakt en kunt u de nieuwe voorstellingen reserveren; online, telefonisch of bij onze theaterkassa in het Atrium van het theater. Houd de website dus in de gaten voor het boeken van uw favoriete voorstellingen.

Brochure 18/19

De nieuwe brochure met alle voorstellingen voor het seizoen 18/19 wordt op 17 mei a.s. huis-aan-huis bezorgd in Maassluis, Maasdijk en Maasland, als bijlage bij de Maassluise Courant. Woont u buiten dit gebied of heeft u de brochure niet ontvangen? Vraag uw exemplaar aan via het formulier of bel met onze theaterkassa.

Seizoenpresentatie

Nieuwsgierig naar wat Theater Koningshof u kunt bieden in 2018/2019? Kom zaterdagavond 2 juni a.s. naar de seizoenpresentatie in Theater Koningshof. Tijdens deze feestelijke avond wordt het nieuwe programma toegelicht, ziet u optredens van een aantal geweldige artiesten die u in het nieuwe seizoen kunt verwachten in Theater Koningshof en nemen wij een voorproefje op het nieuwe seizoen. U bent van harte welkom! Reserveer alvast uw tickets!

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.