Arie en Silvester zijn terug!

Di 11 september 2018

 'DE CABARETSABOTEURS VAN NEDERLAND' NA 10 JAAR WEER OP TOURNEE
In mei van dit jaar was het precies 10 jaar geleden dat Arie & Silvester afscheid namen als duo in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré.
Jarenlang hebben cabaretiers Arie Koomen en Silvester Zwaneveld de Nederlandse theaters en schouwburgen doen schudden op haar grondvesten met zes voorstellingen inclusief "Dierenarts!", "Rammen!" En "De Grote Arie & Silvester Spektakel Show". Vanaf 13 september as zal het duo door het hele land te zien zijn met de nieuwe voorstelling "Wie ?!"

Arie & Silvester leerden elkaar kennen bij het standup-gezelschap Komedie-explosie. Samen deden ze mee aan het festival Cameretten en eindigden op de tweede plaats, ze in rap tempo door smashende achter grootheid en de ene na de andere uitverkochte zaal smeulend achterlieten. De mannen werden jarenlang gevreesd door het gegoede cabaret, cabaretsaboteurs "cabaretsaboteurs" en speelden het klaar om voor één en dezelfde voorstelling ook een vijfsterren recensie te ontvangen.

Na a afwezigheid van 10 jaar staat het illustere cabaret duo vanaf NU weer klaar voor een uitgebreide theatertournee, een voorstelling Snelle handjes, harde improvisaties en moderne technieken de boventoon zullen voeren.
Oude acts zijn afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan tekeer als nooit te voren. 'Inhoud' wordt vakkundig platgestampt, 'theaterwetten' worden met vuile voeten getreden en 'nuance' wordt keihard kapot gebeukt. Alsof het nooit anders is geweest.

Arie en Silvester staan woensdag 21 november a.s. in Theater Koningshof met hun voorstelling: WIE?!

foto: Bram Jonker

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.